Hodočašće članova Društva Prijatelja Maloga Isusa Zagrebačke, Splitske i Sarajevske provincije sluzi Božjem nadbiskupu Josipu Stadleru u Sarajevo

Na blagdan sv. Male Terezije, I. listopada 2016., članovi Društva Prijatelja Maloga Isusa iz Zagrebačke, Splitske i Sarajevske provincije hodočastit će na grob sluge Božjega Josipa Stadlera u katedralu Presvetoga Srca Isusova u Sarajevu.

Vrhovna uprava Društva Prijatelja Maloga Isusa upriličila je ovo hodočašće za svoje članove prigodom Svete godine milosrđa i 135. obljetnice biskupskog redenja sluge Božjega Josipa Stadlera za vrhbosanskog nadbiskupa.

Svečano euharistijsko slavlje u 10.30 sati predvodi i propovijeda kardinal Vinko Puljić, nadbiskup metroplit vrhbosanski.

U Stadlerovoj katedrali, u 13.30 sati, održat će se prigodan duhovno-glazbeni program posvećen Presvetom Srcu Isusovu, Malom Isusu, Blaženoj Djevici Mariji i sluzi Božjemu nadbiskupu Josipu Stadleru.

U duhovno-glazbenom programu sudjelovat će sve skupine Prijatelja Maloga Isusa.

Vrhovna uprava Društva Prijatelja Maloga Isusa poziva sve članove, simpatizere, podupiratelje i prijatelje da se pridruže ovom hodočašću i na taj način iskažu svoju zahvalnost Bogu što nam je darovao duhovnog oca i velikana Crkve u Hrvata slugu Božjega Josipa Stadlera, za čiju beatifikaciju usrdno molimo.

Za uspjeh i blagoslov ovoga Hodočašća Prijatelji Maloga Isusa pripremat će se devetnicom Presvetom Srcu Isusovu, koju će započeti 15. rujna 2016. godine, na blagdan Žalosne Gospe, koju je nadbiskup Stadler posebno častio tijekom svoga života.